Dagrofa i ledelsesrokade: - Vi gør klar til at tage hul på næste strategiske fase

Til venstre ses Richo Boss, ny kædedirektør for MENY. Til højre Niels Miles Frandsen, kommende direktør i Dagrofa Foodservice. | Foto: Dagrofa.
Til venstre ses Richo Boss, ny kædedirektør for MENY. Til højre Niels Miles Frandsen, kommende direktør i Dagrofa Foodservice. | Foto: Dagrofa.

Dagrofa varsler organisatoriske ændringer i koncernledelsen, der skal styrke virksomhedens position som fødevarekoncern.

Dagrofa iværksatte i 2019 sin 3-årige ”StærkereSammen”-strategi. Planen er på sporet, og detaljerne for 2021 fastlagt. Samtidig med at de eksekveres, tages også de organisatoriske skridt, der skal til for at kunne skyde næste fase i gang. De nye ledelseskræfter skal ombord, før de strategiske temaer for 2022-24 slås fast, men det er allerede nu klart, at der ikke mindst kommer til at stå vækst og digitalisering på programmet.

- Vi er kommet langt med vores ”StærkereSammen”-strategi, og 2021 er året, hvor vi sigter mod sorte tal. Men 2021 er også afsættet for den næste strategiperiode i Dagrofa, hvor vi skal stå endnu stærkere på markedet, være mere offensive og endnu mere relevante for vores kunder, siger Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa.

- Vi skal således inden længe i gang med at formulere og definere den næste del af vores strategiske rejse, og det er et passende tidspunkt at tilføre nye kompetencer, så vi står med det stærkest mulige hold, tilføjer han.

Ændringer i direktionen

Omstruktureringen betyder ændringer på fire ledelsespositioner:

Niels Miles Frandsen tiltræder som ny direktør i Dagrofa Foodservice den 1. april. Niels Miles Frandsen kommer fra en stilling som administrerende direktør i Alyasra Foods, en foodservicevirksomhed i Mellemøsten. Niels Miles Frandsen indtræder i koncernledelsen.

Richo Boss, som i dag er kædedirektør for SPAR, Min Købmand og Let-Køb, bliver ny kædedirektør for MENY. Richo kom til Dagrofa for to år siden og har tidligere været ansat i Salling Group og Coop. Han tiltræder som ny kædedirektør for MENY den 25. januar. Processen med at finde ny kædedirektør til SPAR, Min Købmand og Let-Køb er igangsat.

Dagrofa accelererer indsatsen på det digitale område og opretter en stilling som digital direktør med direkte reference til Tomas Pietrangeli. Også den ansættelsesproces pågår.

Byder velkommen til ny direktør

Ændringerne betyder, at Kenneth Holmen Pedersen, der er nuværende kædedirektør for MENY, efter aftale stopper den 22. januar. Peter Bruun, nuværende direktør i Dagrofa Foodservice, fratræder dags dato.

- Vi har ansat Niels Miles Frandsen som ny direktør i Dagrofa Foodservice. Niels kommer med en spændende baggrund som CEO fra en stor international foodservicevirksomhed i Mellemøsten, og jeg glæder mig til at få ham på holdet. Jeg vil ligeledes gerne sige tillykke til Richo Boss, som skal være med til at videreudvikle MENY-kæden. Richo har skabt nogle særdeles imponerende resultater i SPAR, Min Købmand og Let-Køb, siger Tomas Pietrangeli.

- Både Dagrofa Foodservice og MENY står stærkere positioneret end tidligere. Jeg vil gerne takke Peter Bruun for den store indsats, han har ydet i Dagrofa Foodservice, hvor han sammen med medarbejderne har løftet Dagrofa Foodservice, så forretningen står et stærkere sted i dag. Jeg vil også gerne takke Kenneth Holmen Pedersen, som har skabt flotte resultater samt udviklet MENY-konceptet sammen med købmændene og kædens medarbejdere. Kenneth efterlader en kæde i topform, siger Tomas Pietrangeli.

Dagrofas koncernledelse

  • Tomas Pietrangeli, koncernchef
  • Henrik Christiansen, økonomidirektør
  • Richo Boss, kædedirektør, MENY
  • Kædedirektør, SPAR, Min Købmand og Let-Køb - vakant
  • Laura Marie Larsen, HR- direktør
  • Sune Vorre, IT- direktør
  • Mariam Skovfoged, kommunikationsdirektør
  • Michael Christensen, kategoridirektør
  • Niels Miles Frandsen, administrerende direktør i Dagrofa Foodservice
  • Lars Arnløv Jørgensen, administrerende direktør i Dagrofa Logistik

Om Dagrofa

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Danmarks største salgs- og logistikselskab, Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Få de seneste nyheder fra AgriNews i indbakken

Mest læste | virksomhedsstof

Nyhedsoverblik

SENESTE NYT

Siden august måned og især hen over de seneste måneder er prisforskellen mellem gammel og ny høst for rapsfrø eskaleret. Således koster gammel høst rapsfrø nu 87 euro mere end ny høst. Til sammenligning lød prisforskellen på kun 10 euro for syv måneder siden.
Stor prisforskel mellem gammel og ny høst af rapsfrø
45025.jpg
Er rapsprisen for høj eller er hvedeprisen for lav?
45023.jpg
Dansk aktiemarked i ny nedtrend
45014.jpg
Ny undersøgelse: Brasilien brødføder cirka 10 procent af verdens befolkning
45010.jpg
Flere danske tilfælde: Fugleinfluenza fundet ved Ringsted og på Bornholm
44975.jpg
Smitten spreder sig: ASF bekræftet i Frankfurt
44969.jpg
Annus horribilis: Ølsalget på britiske pubs er det laveste i et århundrede
44952.jpg
Grønt nyt på hylderne: Irma sælger salat fra vertikalt landbrug
44947.jpg
Tabte 20 millioner på bundlinjen: Alligevel leverer svineproducent kæmpe overskud igen
44914.JPG
Hvedeprisen korrigerer ned

Mest læste i dag

Alligevel leverer svineproducent kæmpe overskud igen
Brasilien brødføder cirka 10 procent af verdens befolkning
Trimning bar frugt i landboforening
ASF bekræftet i Frankfurt
TBS Maskinpower ansætter ny salgschef
Nye ansigter i Danish Agros bestyrelse
Kina slår hårdt ned på falskt frømarked
Kendt brancheprofil bliver fabrikschef på slagteriet i Herning
Hvedeprisen korrigerer ned
Frøfirma i voldsom vækst

Mest læste 7 dage

Rema 1000 havregryn og mel bliver 100 procent dansk
Den spanske regering beordrer alt kvæg på omdiskuteret skib aflivet
Frøfirma i voldsom vækst
Irma sælger salat fra vertikalt landbrug
Alligevel leverer svineproducent kæmpe overskud igen
Nye ansigter i Danish Agros bestyrelse
Kendt brancheprofil bliver fabrikschef på slagteriet i Herning
TBS Maskinpower ansætter ny salgschef
Beyond Meat oplever sænket væksthastighed
Direktør i Dyrenes Beskyttelse er arkitekt for dyrevelfærdens nye paraplyorganisation