Fra montør til afdelingsleder i to afdelinger

For et år siden fik Tony Pinholt overdraget stafetten som afdelingsansvarlig for ikke bare, en men to afdelinger i Semler Agro familien. En spændende tid der har vendt op og ned på Tonys hverdag.
For et år siden fik Tony Pinholt overdraget stafetten som afdelingsansvarlig for ikke bare, en men to afdelinger i Semler Agro familien. En spændende tid der har vendt op og ned på Tonys hverdag.

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, overdrog sidste sommer stafetten i de to jyske afdelinger i Viborg og Redsted til den erfarne Semler Agro-mand Tony Pinholt. Nu kan den nye afdelingsleder se tilbage på et begivenhedsrigt år, der har rustet begge afdelinger til fremtiden.

For et år siden fik Semler Agro i Viborg og Redsted ny mand ved roret. Valget faldt på Tony Pinholt, der har været en del af familien i Redsted siden 1997, hvor han startede som udekørende montør.

Tony Pinholts landbrugsrejse tager os dog endnu længere tilbage. Fra barnsben har den 48-årige sallingbo jagtet drømmen om at leve en tilværelse tæt knyttet til landbruget, og allerede som 17-årig tog han fart på rejsen med sit første job i lære som landbrugsmaskinmekaniker med at reparere John Deere-maskiner.

Siden han i 1997 blev en del af serviceafdelingen i Redsted, har han taget hele karrierestigen fra montør til værkfører i 2005 til nu, hvor han står i spidsen for afdelingen i Viborg og Redsted. En rejse, der har budt på mange udfordringer, men som ifølge Tony Pinholt selv har rustet ham godt til den nye tilværelse.

- Det har været noget af en rejse fra en helt ung knægt, der første gang udførte reparationer på John Deere-maskiner til i dag, hvor jeg står med ansvar for afdelingerne i Viborg og Redsted. Jeg har jo arbejdet i Redsted-afdelingen siden 1997, og har arbejdet som udemontør og værkfører så det har taget lidt tid at tilvende både mig selv, personalet og de mange landmænd, at jeg nu er begge steder. Heldigvis har både kollegaer og forstående kunder bidraget til at skabe en nem overgang, siger Tony Pinholt.

Fokus på kunderne

Siden Tony Pinholt overtog stafetten, er det lokale hold udvidet både i Redsted og Viborg. Særligt Viborg-afdelingen har set et løft på serviceteknikere. Det har betydet, at afdelingen hen over de sidste 12 måneder har udvidet antallet af servicemedarbejdere.

At rekruttere og have de rigtige ressourcer har stået højt på dagsorden for Tony Pinholt. Med ansvar for to afdelinger har det nemlig været vigtigt at alliere sig med dygtige og lokalkendte medarbejdere, der kan tage hånd om den lokale landmands udfordring, lige meget om Tony selv er i afdelingen eller ej.

- Vi kan ikke klare os uden hinanden. Her er god service og kommunikation nøgleordet. Det har der altid været i Redsted og Viborg og det vil jeg kæmpe for bliver endnu bedre fremadrettet. Derfor har det været en høj prioritering at få og beholde lokale kræfter, der kender landmandens behov og udfordringer. Det frigiver også tid for mig til at komme mere ud i felten til kunderne og tage en snak om løst og fast. Målet skal være, at vi kommer så tæt på den lokale landmand, at vi bliver den foretrukne samarbejdspartner, når problemerne opstår, siger Tony Pinholt.

Semler Agro er eneforhandler af alle John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky i Danmark med ansvar for salgsaktiviteter, servicering og reparation samt levering af reservedele.

- Vi kan ikke klare os uden hinanden. Her er god service og kommunikation nøgleordet. Det har der altid været i Redsted og Viborg og det vil jeg kæmpe for bliver endnu bedre fremadrettet.

Tony Pinholt, afdelingsleder i Redsted og Viborg ved Semler Agro

Få de seneste nyheder fra AgriNews i indbakken

Mest læste | virksomhedsstof

Nyhedsoverblik

SENESTE NYT

37303.jpg
Minkavlere kan beholde raskmeldte mink
37253.JPG
Stor fusion i dyrlægebranchen fra årsskiftet
37287.JPG
Østdanske landmænd vil stå stærkere
37285.jpg
ASF har spredt sig uden for kerneområde i Tyskland: Mobiliserer militæret
37281.jpg
Olieprisen med afgørende nedadgående brud
37263.JPG
Økologisektionen i L&F fokuserer på eget protein
37266.jpg
Ekspert: Bekymring om Covid-19 i fødevareimporten bør tages alvorligt
37256.JPG
Skovdyrkerforeningen Øerne: Fortsat stabil drift af foreningen
Pres og panik på aktiemarkedet
37236.jpg
Grimme og Asa-Lift forener kræfterne

Mest læste i dag

Bekymring om Covid-19 i fødevareimporten bør tages alvorligt
Mogens Jensen inviterer Kopenhagen Fur og L&F til møde om corona-strategi
Landbrugets fonde får nye ansigter
DLG Energi lancerer farvet GTL-brændstof til landbruget
Minkavlere kan beholde raskmeldte mink
Nestlé indgår samarbejde om at skabe 300.000 nye muligheder for unge unge
Rekordmange orner sendes til Kina for at styrke svinebestanden
Commoditrader vil hjælpe landmænd med at sælge "høstet CO2"
Coop vil gøre kunder til medaktører på bæredygtige fødevarer
ASF har spredt sig uden for kerneområde i Tyskland: Mobiliserer militæret

Mest læste 7 dage

Minkarbejdere tog coronavirus med til Danmark
DR: Sådan har corona muligvis spredt sig mellem minkfarme
Stor fusion i dyrlægebranchen fra årsskiftet
Rumænsk forsker laver dip og sprøde chips af rester fra ølproduktion
Nedvisning med glyphosat er ikke nødvendig på lette jorde
Ny direktør i spidsen for grøn dansk energivirksomhed
Millionindsprøjtning: Dansk-colombiansk startup brygger på bæredygtighed og kaffens fulde potentiale
Bedre frøsalg end forventet
Efterlyser faglighed i træbiomasse-debat
Fransk startup bygger verdens største insektfarm